Gå til innholdet

Logg inn

Markedets mest komplette løsning for lading av elbiler i borettslag

PlugPay gir borettslaget bekymringsfri installasjon, betalingsløsning og drift av ladeanlegg for elbiler. Alle driftskostnader dekkes av brukerne som får strøm til nettopris.

Vi gjør det enkelt for deg som kunde! Vi håndterer alt og dere vil ikke ha noe arbeid knyttet til drift og administrasjon. Ikke engang strømregningen trenger dere å betale. Og alle henvendelser fra beboerne i borettslaget rettes direkte til oss: bestilling av ladeboks, support, fakturaspørsmål og flytting.

Ladestasjoner vi håndterer
Schneider, Garo, Zaptec, Easee, Keba, Wallbox, Charge Amps, Kempower, Tritium, EO Charging, EMES.

Ingen etableringskostnad
Enkel oppstart
Gebyrfri fakturering

Slik fungerer det

Faste brukere starter lading via RFID-brikke eller via mobilen og får én regning i måneden på forbruk, som kan betales med eFaktura eller Vipps.

Besøkende og drop-in brukere betaler enkelt med Vipps eller bankkort.

Kostnaden ved PlugPay er det brukerne selv som dekker

Kostnaden ved PlugPay er det brukerne selv som dekker: 15 prosent av ladekostnaden legges på fakturaen. Det inkluderer alle kostnader knyttet til betalingsløsningen og drift av ladeanlegget. Avtalen har verken bindingstid, oppstartskostnader eller faste månedskostnader. Noe som sikrer en rettferdig kostnadsdeling mellom brukerne.

Tjen på anlegget

Som eier av ladeanlegget kan du velge mellom innovative prismodeller. Det er også mulig å sette inntil to ulike prisgrupper på ett og samme ladeanlegg. Eksempelvis kan ansatte lade til en lavere pris enn besøkende og kunder. På den måten kan du tjene penger på ladeanlegget. Snakk med oss om ulike prismodeller.

Alt er inkludert i avtalen

Etter at PlugPay-løsningen og prisstrategi er valgt, så ordner vi resten. Alt er inkludert i påslaget som betales av brukerne:

  • Support for brukerne av ladeanlegget
  • Gebyrfri fakturering
  • Prioritert feilretting,
    normalt innen én virkedag
  • Drop-in betalingssystem
  • Driftsovervåkning
  • Programvareoppdateringer
  • Betaling av strøm (forutsetter eget strømmålerabb. for ladeanlegget) 

1


Bestill systemet.

2


Bestem pris på lading.

3

Vi aktiverer systemet med deres profil inkludert merking av ladere.

En kompetent og trygg partner

Vi har lang erfaring med drift og support av ladeanlegg. Gjennom et nøye utvalgt forhandlernettverk, bestående av installatører spredt over hele landet, sikrer vi god og lokal kompetanse nær ditt ladeanlegg.

Kontakt oss for en ladeprat, vi elsker å dele vår erfaring og ekspertise med deg!

Last ned brosjyre

Ladestasjoner vi håndterer:

Schneider, ABB, Garo, Zaptec, Easee, CTEK, Keba, LektriCo, Wallbox, Charge Amps, Kempower, Tritium, EVBox, EO Charging, EMES.

«Etter at vi satt bort administrasjonen av vårt ladeanlegg til PlugPay har vi sluttet å tenke på driften av anlegget.  Eneste vi trenger å «bekymre» oss for er å kontere inntektene som kommer hver måned på rett konto.»

Aage Hagen
Portal Eiendom AS

Kom i gang, bli PlugPay'er!

Huk av hva henvendelsen gjelder

Fyll i feltene under